Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Emke opa wit geel.jpeg

HET OMHELZINGSPAKKET

van Emke Idema 

Ken je iemand die wel een omhelzing kan gebruiken? Die je om welke reden dan ook een knuffel gunt? Geef dan het Omhelzingspakket cadeau: negen dagen lang elke dag een aanraakverhaal, een intiem ritueel waarmee je even een arm om iemand heen slaat.

Het Omhelzingspakket is een pakket van negen korte audioverhalen (4-6 minuten) die allemaal één aanraking beschrijven. Omdat ze aanraking miste, is schrijver/theatermaker Emke Idema omhelzingen gaan beschrijven uit haar herinnering. Ze heeft ze zich zo levendig mogelijk voor de geest gehaald. In het Omhelzingspakket deelt ze er een paar uit haar verzameling, zoals de begroeting van haar moeder, het troosten van een vriendin met een zeer ruime omhelzingslimiet, het afscheid van haar opa als veertienjarige, een ongewenste intimiteit en een bijzondere omhelzing die haar uit een dal trok.

De ontvanger van het Omhelzingspakket krijgt er iedere dag één in zijn of haar mailbox. Om te beluisteren, te lezen en met een speciaal gemaakte tekening erbij. Als gever kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Je kunt het pakket uiteraard ook aan jezelf cadeau doen.

 

Het kost €15,- incl BTW. Het is toegankelijk voor doven/slechthorenden en voor blinden/slechtzienden.

Het Omhelzingspakket is uitermate geschikt om medewerkers of  vrienden een hart onder de riem te steken, ze te bedanken of op een sympathieke manier te laten weten dat je aan ze denkt.

Gemaakt door Emke Idema, met illustraties van Ank Daamen en geproduceerd door Heelal BV.

Website, mails, techniek: Emile Zeldenrust.

‘Wat heb ik genoten van het Omhelzingspakket! Dichtbij, warm, oprecht, rustig. Het heeft mijn week een gouden randje gegeven. Magisch.’ - Inge.


'Het is zo goed. Kwetsbaar én sterk. Over afstand en nabijheid, de behoefte aan ruimte en loslaten in de liefde. Over warmte toelaten als je alleen bent.' -  Ezra

 

'De 'omhelzingen' zijn verslavend. Ik kijk er naar uit meer af te nemen van deze dealer.’  - Bert

 

‘Heb nu twee omhelzingen beluisterd, wat mooi en herkenbaar.

Ik werd er echt door (aan-)geraakt. Dank je!’  - Aisha

 

‘Tranen over mijn wangen. Prachtig. Dankjewel voor dit Omhelzingspakket.’  - Elma

JA! HOUD ME OP DE HOOGTE VAN HEELAL BV
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon