DE MENSENCLUB 

"We hebben een clupske opgericht voor mensen met een vrolijk gezicht: Je hoort erbij! Je hoort erbij!"
 

We hebben de MensenClub opgericht omdat mensen bijzondere wezens zijn met bijzondere eigenschappen, hobby's, passie's, bezittingen of activiteiten die het delen waard zijn. We leren onze leden allemaal persoonlijk kennen en op basis daarvan organiseren we bijeenkomsten, uitjes, brengen we mensen met elkaar in verbinding en zetten we samen zelfs soms hele nieuwe projecten op, die we weer kunnen delen met de andere leden van de MensenClub.

 

Wil jij ook lid worden van de MensenClub? Het kost maar €100,- per jaar en daarmee ondersteun je tevens het nieuwe productiehuis voor theatermakers en kunstenaars met de naam Heelal BV.


Alvorens je lid wordt is het verstandig om eerst te weten of we een match zijn. We moeten ten slotte bij elkaar passen, alleen dan kunnen we echt iets voor elkaar betekenen.

Als je de test positief afrond, en blijkt dat wij een perfecte match zijn, kun je meteen lid worden door je financiële bijdrage over te maken via de betaallink. 

Je kunt altijd terug in de test, dus je kunt meerdere antwoorden uitproberen.

Wat kun je van ons verwachten als lid:
We werken ons iedere dag het schompes om schoonheid en troost in dit universum te brengen.

We betrekken je nauw bij al onze activiteiten via een nieuwsbrief.

We noemen je, samen met je alter ego (antwoord op de vraag in de test: welk dier zou jij zijn?) op onze website (tenzij je dat niet wilt).

We organiseren speciale bijeenkomsten en acties voor leden van onze MensenClub. 

ONZE LEDEN

JA! HOUD ME OP DE HOOGTE VAN HEELAL BV
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon